X

L’Ajuntament de Llucmajor sol·licitarà una revisió dels contractes després del cas Bonet

Pilar Bonet fou regidora de Recursos Humans, Hisenda i Contractació durant el passat mandat

10/02/2024

Redacció

Arran de les informacions sorgides respecte a la dimissió de Pilar Bonet, exconsellera d’Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca, i exregidora de Recursos Humans, Hisenda i Contractació de l’Ajuntament de Llucmajor durant l’anterior legislatura, el consistori vol destacar que tots els contractes que es realitzen en aquesta administració venen avalats per informes tècnics i d’intervenció, per la qual cosa manifesta la seva màxima tranquil·litat respecte als fets denunciats, que corresponen a l’activitat laboral de Bonet en el sector privat i no a la seva gestió com a membre del consistori.

No obstant això, en un exercici de màxima transparència, l’Ajuntament sol·licitarà a l’àrea d’Intervenció una revisió dels contractes gestionats des d’aquesta àrea durant la legislatura 2019-2023. Al mateix temps, se sol·licitarà l’elaboració d’una auditoria extraordinària d’aquest servei del període comprès entre 2019 i 2023 a la Sindicatura de Comptes.

De la mateixa manera, l’Ajuntament de Llucmajor vol manifestar que es posen a la disposició de qualsevol organisme públic que requereixi informació sobre aquest tema.

Notícies relacionades >

10/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris