societat

L’Ajuntament de Maó consulta amb els vesins de la ciutat els nous canvis de circulació

Al centre històric de Maó tenen clar que s'ha de pacificar el trànsit i reduir el nombre de cotxes que passen a algunes zones de la ciutat com l'Esplanada

L%27Ajuntament+de+Ma%C3%B3+consulta+amb+els+vesins+de+la+ciutat+els+nous+canvis+de+circulaci%C3%B3

Alguns dels canvis de circulació que l’Ajuntament de Maó va anunciar que s’aplicarien el passat mes de maig, encara no s’han posat en marxa. Ara, el consistori ha decidit consensuar-ho amb els veïns, i decidir els nous canvis de circulació previstos, que s’emmarquen dins el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.

Des que es va aprovar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible a Maó el passat mes de desembre, l’Ajuntament estudia canviar el model de circulació dins la ciutat per donar més importància a les persones. Les primeres actuacions, com els canvis de circulació al port de Maó, ja s’han aplicat. A altres zones, com la part de dalt del port, el passeig Marítim i la zona de Tanques del Carme, els canvis es van anunciar el passat mes de maig, però encara, avui en dia, no s’han aplicat. L’Ajuntament ha decidit, finalment, no dur-hi a terme cap modificació fins a consultar-ho amb els vesins.

Els vesins del centre històric de Maó també tenen clar que per aconseguir un model de ciutat sostenible, s’ha de pacificar el trànsit i reduir el nombre de cotxes que passen a algunes zones de la ciutat com l’Esplanada que, a més, diuen, necessita un projecte que permeti recuperar aquest espai urbà pels ciutadans.

L’Ajuntament es reunirà amb tots els vesins durant les pròximes setmanes per decidir els canvis que es duran a terme a diferents zones de Maó.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol