X

L’Ajuntament de Palma crea l’Oficina d’Atenció a les Persones Majors

S'ubicarà al Centre Flassaders i vol eliminar la bretxa digital o combatre la solitut, entre d'altres objectius

21/11/2023

L’Ajuntament de Palma crea l’Oficina d’Atenció a les Persones Majors

Imatge d'arxiu.

Redacció

L’Ajuntament de Palma presenta l’Oficina d’Atenció a les Persones Majors que atendrà presencialment al Centre Flassaders per donar suport i solucions a aquest col·lectiu. Així ho ha explicat la regidora de Gent Gran de Cort, María Luisa Marqués, en una roda de premsa aquest dimarts en la qual ha presentat l’Oficina i els seus objectius, que passen per potenciar l’envelliment actiu, eliminar la bretxa digital, fomentar les activitats culturals, desenvolupar programes de salut mental, combatre la solitut no desitjada i conscienciar contra l’abús i el maltractament a la vellesa, entre altres. Igualment, Marqués ha posat l’accent en la voluntat i compromís del consistori a fer costat a les associacions de persones majors i ha explicat que l’Oficina els serà d’ajuda per a realitzar tràmits administratius.

Per part seva, el batle de Palma, Jaime Martínez, ha remarcat el compromís de l’equip de govern amb les persones majors i ha assenyalat que la creació d’aquesta Oficina és “un pas indispensable” per començar a treballar en aquest sentit.

Entre els objectius de l’Oficina, Martínez ha subratllat l’eliminació de la bretxa digital i s’ha referit a recuperar part de la presencialitat necessària. D’aquesta manera, ha informat que l’Oficina atendrà totes aquelles persones o associacions amb cita prèvia en l’horari del Centre Flassaders, però també “donarà servei i atenció a qualsevol persona que vingui a qualsevol hora”, ha assegurat Martínez.

21/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris