X

L’Ajuntament de Palma rebrà 22,5 milions d’euros l’any que ve a través de la llei de capitalitat

Aquestes aportacions per part del Govern i el Consell de Mallorca serviran per a la construcció d'un nou recinte firal i instal·lacions esportives i la reconversió de l'edifici de GESA en un centre cultural

30/10/2023

L’Ajuntament de Palma rebrà 22,5 milions d’euros l’any que ve a través de la llei de capitalitat

Govern i Consell de Mallorca aportaran 22,5 milions d’euros a Palma en virtut de la Llei de Capitalitat. Uns doblers que es destinaran, entre altres qüestions, a la construcció d’un recinte firal i instal·lacions esportives i la reconversió de l’edifici de Gesa en un centre cultural. El Govern n’aportarà 20 milions, mentre que el Consell hi destinarà els dos milions i mig restants.

Així ho han confirmat la presidenta del Govern, Marga Prohens; el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i el batle de Ciutat, Jaime Martínez, després de la primera reunió del Consell de Capitalitat de l’actual legislatura, celebrada aquest dilluns al Consistori palmesà.

Martínez ha indicat que aquesta aportació de 22,5 milions d’euros també servirà per millorar àrees com la mobilitat, la neteja i la seguretat, amb les quals es pretén “millorar la qualitat de vida dels ciutadans de Palma”.

A més, el batle palmesà ha criticat els vuit anys d'”oblit de Palma” per part de l’anterior Executiu balear i que el Govern fes “enginyeria pressupostària” per “justificar les actuacions que eren d’obligat compliment sobre la base de les competències que tenen les diferents administracions”.

30/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris