EIVISSA

L’alberg provisional de sa Blanca Dona ja ha tancat

Una desena dels usuaris està ara a un hostal de Vila fins dimecres, quan tornarien al carrer


El Consell d’Eivissa ha donat avui per desactivat el refugi provisional de sa Blanca Dona, que va començar a donar servei el passat 20 de març motivat per l’Estat d’Alarma. Consell i Ajuntament d’Eivissa asseguren treballar de forma conjunta per donar solució a mitjà termini a les persones que tornen a estar sense sostre.

Com és el cas Alberto Oliva, cuiner habitual, ara sense feina, i usuari de sa Blanca Dona durant l’estat d’alarma. Porta des de dissabte a un hostal de Vila facilitat pel Consell, però que dimecres, assegura, hauria de deixar-ho. Com és també el cas Luis Francisco Suárez, que té un bypass al cor i no pot treballar. També ha passat els darrers mesos a sa Blanca Dona.

Per l’alberg habilitat al Poliesportiu Insular de sa Blanca Dona han passat 76 persones diferents, per a un espai preparat per a 55 places. Segons la Creu Roja, entre orientadors, monitors i tècnics, una quinzena en total, han assessorat moltes d’aquestes persones, i alguns han trobat feina o habitatge.
El Consell ha recordat que a finals d’any estarà habilitat el Centre Provisional de sa Joveria per acollir a 56 persones.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |