societat

L’ambient i la música es distribueix per Maó amb garanties

5 actuacions simultànies a 5 espais emblemàtics de la ciutat, tots els dimarts d'estiu, a partir de les 8 i mitja del vespre

L%27ambient+i+la+m%C3%BAsica+es+distribueix+per+Ma%C3%B3+amb+garanties

En tenien ganes, els músics. En tenien ganes els restauradors, els comerciants i els artesans. Tot Maó tenia ganes de “Dimarts de Música al Carrer”, i ho ha demostrat amb la prudència que requereix el moment.

Amb les primeres notes del vespre, s’acabaven d’omplir les taules. Algunes, distribuïdes en nous espais de terrassa que l’Ajuntament de Maó ha autoritzat per complir amb la distància de seguretat. També les parades d’artesania estan més separades.

Hi ha menys turistes a l’illa, i es notava, i es fa més fàcil el control de les aglomeracions, que així i tot en alguns moments podrien haver requerit l’ús de mascareta… però els Dimarts de Música de Maó s’han concebut per distribuir l’ambient per les places de la ciutat, i la fórmula ha tengut  bona acollida.

La sensació de seguretat i bon ambient ha permès als músics tornar a contactar amb el públic. Ahir eren 5 els concerts simultanis.

Si tot va bé, Maó continuarà oferint música i mercadet tots els vespres de dimarts a l’estiu. De fet, l’Ajuntament ha contractat un vigilant que vetlarà pel compliment de les mesures de prevenció de contagis.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell de Menorca va atendre l’any passat el doble d’intervencions per problemes d’habitatge

L'administració insular ha obert una nova oficina d'habitatge a Maó, fet que genera confusió amb l'IBAVI

Més d’un centenar de veïnats protesta a Son Bonet

La plataforma ha avisat que durant les properes setmanes continuaran amb les accions per reivindicar que aquell espai continuï sent...

Cinquena escultura que apareix pintada aquest mes a Palma

L'estàtua del cartògraf mallorquí Jafudà Cresques ha aparegut amb una mascareta de color negre pintada

Salut preveu vacunar 120.000 persones a la setmana

Aquest cap de setmana es començaran a vacunar els primers 1.500 docents a Mallorca