L’Andratx, campió de Tercera en un diumenge d’infart

Després d'una jornada frenètica, on fins a quatre equips arribaven amb opcions de títol, els andritxols han complit amb una victòria per 3-0 contra l'Inter Manacor

23/04/2023

12

L’Andratx arribava a la darrera jornada com a líder. Hi havia tres equips pendents del seu resultat, amb opcions de proclamar-se campió: el Manacor, la Penya Independent i el Poblense. Però els de José Contreras han fet els deures.

Diego Martínez ha avançat els andritxols de penal just abans del descans. Un gol que atorgava la tranquil·litat necessària per afrontar la resta del partit.

Ja en la segona meitat, Flaqué, feia el 2 a 0 a porta buida, després d’una bona contra. I només dos minuts després Aveldaño, de cap, ha fet el 3 a 0 que ha sentenciat el partit.

Un triomf que ha emocionat jugadors, cos tècnic, directius i sobretot una afició que ha omplit Sa Plana.

Una victòria que val un títol, un ascens, i una classificació per a la Copa del Rei.