X

L’Àrea de Salut de Menorca i Fernández-Cid pacten la seva continuïtat com a cap de l’UCI

Tot i així, treballadors de l'UCI continuen demanant la dimissió de la directora mèdica, Tamara Contreras

18/11/2020

L’Àrea de Salut de Menorca i Fernández-Cid pacten la seva continuïtat com a cap de l’UCI

L’Àrea de Salut de Menorca i el doctor Ramón Fernández-Cid han pactat aquest dimecres la seva continuïtat com a cap de la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l’Hospital Mateu Orfila de Maó.

Segons han avançat des de l’Àrea de Salut de Menorca, Fernández-Cid i el gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Romà Julià, han aconseguit un acord aquest dimecres.

L’acord que han signat les dues parts contempla els següents punts:

-Des del Servei de Cures Intensives l’Hospital Mateu Orfila de Menorca s’avançarà en la instauració d’un model assistencial i de gestió de l’esmentada unitat, que haurà de recollir les recomanacions de control de qualitat fixats per la Sociedad Española Intensiva, Crítica y Unidades Coronarias (SEMYCIUC). Aquesta implementació començarà des del moment que s’aprovi i es notifiqui el proper contracte de gestió al cap de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Mateu Orfila.

-La implementació d’aquest nou projecte assistencial estarà supervisada per la gerència de l’Hospital, qui el remetrà a la Direcció General del Servei de Salut de Balears, seguint el procediment administratiu establert, amb la finalitat d’avaluació de qualitat oportuna.


Els treballadors de la UCI del Mateu Orfila apunten ara a la directora mèdica i en demanen la dimissió

18/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris