X

L’artista balear Catalina Julve rep el premi Viarco de dibuix del nou talent a la fira d’art Drawing Room de Lisboa

Julve ha participat en la fira de dibuix Drawing Room Lisboa convidada per l’Institut d’Estudis Baleàrics dins el focus Illes Balears

29/10/2023

L’artista balear Catalina Julve rep el premi Viarco de dibuix del nou talent a la fira d’art Drawing Room de Lisboa

L’artista balear Catalina Julve va rebre divendres passat el premi Viarco de dibuix del nou talent a la fira d’art Drawing Room de Lisboa.

El New Talent Drawing Award – Drawing Room Lisboa & Viarco pretén oferir a un artista de Drawing Room Lisboa que estigui al començament de la seva carrera l’oportunitat de fer una residència artística a la Fàbrica de Lápis Portuguesa, complementada amb una estada a la Oliva Creative Factory.

Durant la residència a Viarco, la premiada tindrà l’oportunitat de treballar en llibertat creativa, inspirant-se en les experiències, materials i reflexions de l’espai de treball que l’envolta per donar peu a l’acte de dibuixar.

Catalina Julve, juntament amb Andreu Maimó, Cristòfol Pons i Isabel Servera han participat en la fira de dibuix #DrawingRoomLisboa convidats per l’Institut d’Estudis Baleàrics dins el focus Illes Balears. La fira #DrawingRoomLisboa se celebra del 25 al 29 d’octubre a l’edifici de la Sociedade Nacional de Belas Artes.

29/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris