X

L’Associació d’Habitatges Turístics a les Pitiüses es mostra preocupada per la proliferació de les festes il·legals

Els propietaris dels habitatges són els responsables dels comportaments il·lícits que puguin dur a terme els seus clients

08/07/2020

L’Associació d’Habitatges Turístics a les Pitiüses es mostra preocupada per la proliferació de les festes il·legals

L’Associació d’Habitatges Turístics Vacacionals de les Pitiüses mostra la seva preocupació per la proliferació de festes il·legals en habitatges turístics arreu de l’illa d’Eivissa. Els propietaris d’aquests tipus d’habitatges són els responsables dels comportaments il·lícits que puguin dur a terme els seus clients dins els seus dominis.

Per tractar aquesta problemàtica, les institucions eivissenques ha decidit sol·licitar al Govern l’aprovació d’un decret extraordinari que consideri els habitatges turístics com a establiments. Així, els ajuntaments tindrien capacitat d’actuació directa i sancionadora. Una proposta que l’associació ha acollit amb bons ulls.

El sector, això sí, matisa que s’ha de diferenciar entre festes privades i festes il·legals. Les institucions de l’illa recorden que l’aglomeració de persones afegida a la manca de protocols sanitaris estrictes són un potencial propagador del virus que pot esdevenir un greu problema de salut pública.

08/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT