societat

L’Associació Tardor habilita un local perquè hi visqui gent amb rendes baixes o sense recursos

40 persones de Palma viuran a qualcuna de les habitacions, l'única condició és que els usuaris ni beguin, ni consumeixin drogues

L%27Associaci%C3%B3+Tardor+habilita+un+local+perqu%C3%A8+hi+visqui+gent+amb+rendes+baixes+o+sense+recursos

40 persones de Palma sense sostre, o amb ingressos inferiors als 400 euros, tendran a final de mes una habitació on viure. L’associació Tardor posa en marxa aquest projecte amb la col·laboració de voluntaris, hotels i empreses de iots. L’única condició és que els usuaris ni beguin, ni consumeixin drogues.

Són voluntaris que duen matalassos i estris per adequar els dormitoris. Una tasca desinteressada, que fan gràcies a les empreses de iots que renoven les cabines de les embarcacions. Els grans iots es desfan de moltes coses: llits, que canvien regularment, també llençols, flassades, coixins, matalassos, menjar, etc.

Aquest local el gestiona l’Associació Tardor amb col·laboració amb la Fundació Calonge. En poc més de dues setmanes, aquí viuran 40 persones i ja hi ha llista d’espera. La majoria, a més, són usuaris del menjador social que també té l’associació.

L’entitat destaca que a Mallorca hi ha centres per a persones amb pocs recursos i problemes, però cap per a les que no consumeixen. Es tracta de donar-los un cop de mà, perquè puguin sortir d’una situació complicada i refer la seva vida.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol