societat

L’Associació Tardor habilita un local perquè hi visqui gent amb rendes baixes o sense recursos

40 persones de Palma viuran a qualcuna de les habitacions, l'única condició és que els usuaris ni beguin, ni consumeixin drogues

L%27Associaci%C3%B3+Tardor+habilita+un+local+perqu%C3%A8+hi+visqui+gent+amb+rendes+baixes+o+sense+recursos

40 persones de Palma sense sostre, o amb ingressos inferiors als 400 euros, tendran a final de mes una habitació on viure. L’associació Tardor posa en marxa aquest projecte amb la col·laboració de voluntaris, hotels i empreses de iots. L’única condició és que els usuaris ni beguin, ni consumeixin drogues.

Són voluntaris que duen matalassos i estris per adequar els dormitoris. Una tasca desinteressada, que fan gràcies a les empreses de iots que renoven les cabines de les embarcacions. Els grans iots es desfan de moltes coses: llits, que canvien regularment, també llençols, flassades, coixins, matalassos, menjar, etc.

Aquest local el gestiona l’Associació Tardor amb col·laboració amb la Fundació Calonge. En poc més de dues setmanes, aquí viuran 40 persones i ja hi ha llista d’espera. La majoria, a més, són usuaris del menjador social que també té l’associació.

L’entitat destaca que a Mallorca hi ha centres per a persones amb pocs recursos i problemes, però cap per a les que no consumeixen. Es tracta de donar-los un cop de mà, perquè puguin sortir d’una situació complicada i refer la seva vida.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Nou persones afectades per un incendi a un edifici a Palma

Una veïnada es troba ingressada a Son Espases però la resta han estat atesos al mateix lloc del succés

El TSJB anul·la el decret del Govern del nivell de català a la sanitat pública

El decret permetia a tots els aspirants ser admesos als processos públics de selecció, independentment del seu nivell

Muro celebra les Beneïdes de Sant Antoni

Hi han desfilat animals de tot tipus

Menorca reivindica la seva identitat a una multitudinària Processó dels Tres Tocs

D'aquesta manera es representa cada any l'entrada de les tropes del rei Alfons el Liberal a Ciutadella, capital de la...