societat

L’Associació Tardor habilita un local perquè hi visqui gent amb rendes baixes o sense recursos

40 persones de Palma viuran a qualcuna de les habitacions, l'única condició és que els usuaris ni beguin, ni consumeixin drogues

L%27Associaci%C3%B3+Tardor+habilita+un+local+perqu%C3%A8+hi+visqui+gent+amb+rendes+baixes+o+sense+recursos

40 persones de Palma sense sostre, o amb ingressos inferiors als 400 euros, tendran a final de mes una habitació on viure. L’associació Tardor posa en marxa aquest projecte amb la col·laboració de voluntaris, hotels i empreses de iots. L’única condició és que els usuaris ni beguin, ni consumeixin drogues.

Són voluntaris que duen matalassos i estris per adequar els dormitoris. Una tasca desinteressada, que fan gràcies a les empreses de iots que renoven les cabines de les embarcacions. Els grans iots es desfan de moltes coses: llits, que canvien regularment, també llençols, flassades, coixins, matalassos, menjar, etc.

Aquest local el gestiona l’Associació Tardor amb col·laboració amb la Fundació Calonge. En poc més de dues setmanes, aquí viuran 40 persones i ja hi ha llista d’espera. La majoria, a més, són usuaris del menjador social que també té l’associació.

L’entitat destaca que a Mallorca hi ha centres per a persones amb pocs recursos i problemes, però cap per a les que no consumeixen. Es tracta de donar-los un cop de mà, perquè puguin sortir d’una situació complicada i refer la seva vida.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

darrers sumaris


més contingut relacionat

El medi ambient, protagonista de la Rua de Carnestoltes d’Eivissa

La desfilada ha culminat amb una paella gegant al parc Reina Sofía per a més mil de persones

Recullen 177 bastonets d’orelles en mitja hora a la platja de Son Serra de Marina

Les dades obtingudes per 'Save The Med' serviran per elaborar la investigació científica anual

Rècord de participants en la III cursa Son Espases

920 corredors s'han inscrit a la cursa