societat

L’Associació Tardor habilita un local perquè hi visqui gent amb rendes baixes o sense recursos

40 persones de Palma viuran a qualcuna de les habitacions, l'única condició és que els usuaris ni beguin, ni consumeixin drogues

L%27Associaci%C3%B3+Tardor+habilita+un+local+perqu%C3%A8+hi+visqui+gent+amb+rendes+baixes+o+sense+recursos

40 persones de Palma sense sostre, o amb ingressos inferiors als 400 euros, tendran a final de mes una habitació on viure. L’associació Tardor posa en marxa aquest projecte amb la col·laboració de voluntaris, hotels i empreses de iots. L’única condició és que els usuaris ni beguin, ni consumeixin drogues.

Són voluntaris que duen matalassos i estris per adequar els dormitoris. Una tasca desinteressada, que fan gràcies a les empreses de iots que renoven les cabines de les embarcacions. Els grans iots es desfan de moltes coses: llits, que canvien regularment, també llençols, flassades, coixins, matalassos, menjar, etc.

Aquest local el gestiona l’Associació Tardor amb col·laboració amb la Fundació Calonge. En poc més de dues setmanes, aquí viuran 40 persones i ja hi ha llista d’espera. La majoria, a més, són usuaris del menjador social que també té l’associació.

L’entitat destaca que a Mallorca hi ha centres per a persones amb pocs recursos i problemes, però cap per a les que no consumeixen. Es tracta de donar-los un cop de mà, perquè puguin sortir d’una situació complicada i refer la seva vida.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Bussos del Club Nàutic Ciutadella inspeccionen el ‘Francisquita’, que naufragà fa set dècades a Punta Nati

Juntament amb el 'Malakoff' i el 'Santa Clara', un dels vaixells amb més història que romanen submergits en el litoral...

El Consell de Menorca manté la proposta d’amnistia per als hortals il·legals que superen els 90m2

L'Associació d'Hortals de Menorca demana que es paralitzin els més de mil expedients oberts a propietaris

Concentració a Palma contra la inhabilitació de Quim Torra

Una trentena de persones han mostrat el seu rebuig

Comencen les tasques d’excavació a la finca de Salma, al coll d’Artà

Les tasques, incloses dins el segon pla de fosses del Govern, s'allargaran fins aquest divendres