L’ATB s’imposa als elements i rescata un empat amb aroma a victòria contra el Barça B

Els balearicos segueixen fora del descens i tornen del Johan Cruyff amb un punt que té regust d'or perquè perdien 2-0 al descans

02/04/2023

9

L’èpica posterior ha arraconat una mica l’instant que ha incendiat el món balearico. Un penal discutit de Petcoff a Martorell. Les repeticions semblen mostrar que l’ordre dels infractors podria ser un altre.

Mea culpa de l’àrbitre, però el penal s’ha xiulat i Luismi Cruz ha executat l’1 a 0 al minut 27. El mateix futbolista havia tengut la millor ocasió del filial culé en un primer tram de partit en què l’Atlètic Balears ha neutralitzat la possessió blaugrana. La diana encaixada ha fet mal als de Tato, que han quedat “KO” a un minut del descans. Moha deixava un panorama ben enterbolit. Al descans, reflexió.

El pla estava clar per fer un empat que semblava quimèric. Però al minut 65 Narro la posa de manera magnífica perquè Dioni faci el 2 a 1 amb una rematada de cap. Els de Tato s’han desfermat i el tècnic ha estat guionista exitós perquè dos dels canvis, Miguelete i Xisco, s’han associat per establir l’empat. El de Santa Ponça estrena el seu caseller golejador amb una diana que permet ampliar a 5 les jornades invicte. L’Atlètic Balears queda ara amb 34 punts, els mateixos que el Real Unión i La Nucia, que té un partit manco. Diumenge visita l’Estadi Balear, l’Alcoià, rival directe.