L’Atlètic Balears ofereix una bona cara contra el líder, però cau i es complica la vida

Els de Barrero perden per 0 a 1 i queden a 6 punts de la salvació abans d'afrontar dues sortides seguides contra el Mèrida i el Còrdova

25/02/2024

15

Dos equips amb horitzons contraposats s’han citat a l’Estadi Balear i les primeres fases del partit han demostrat per què el Castelló oposita a ser de plata. Ramon Vila, que ha recuperat la titularitat, ha mantengut en peu els blanc-i-blaus. A poc a poc, els de Barrero han assolit l’equilibri. Una incursió de Campabadal ha estat el primer avís i un xut de Rochina, amb galons ja assumits, ha generat atmosfera de perill. 10 minuts després de la segona part, Dani Villahermosa ha provocat l’enèsim enfonsament.

Amb la sortida de Nuha s’ha cercat verticalitat i ciment per a segones jugades. El català ha marcat, però la diana ha estat anul·lada de manera qüestionable. Rochina ha fet volar Gonzalo, però l’empat s’ha resistit. Un nou tren per creure en la salvació ha partit, però, Barrero manté la fe. Ara l’equip afronta dues sortides consecutives. La permanència és a 6 punts.