L’Atlètic Balears perd contra l’Internacional de Madrid i s’allunya de la tercera plaça

Derrota per 2 a 0 en un mal partit

10/02/2021

L’Atlètic Balears ha perdut davant un rival directe en la lluita per les places que donen accés a seguir lluitant per pujar a Segonda divisió A. Els homes de Jordi Roger han perdut per dos gols a zero al camp del Dux Internacional de Madrid.  L’equip madrileny s’ha avançat gràcies a un gol d’estratègia al minut 13. Bonaldo, de cap, ha rematat a la xarxa un servei de cantonada d’Herrero. A l’inici del segon temps, al minut 48, l’àrbitre ha anul·lat un gol a Manel Martínez per una falta prèvia d’Olaortua sobre Rabadán. El central basc ha estat expulsat al minut 89 per doble groga, i David Barral ha sentenciat el partit pels madrilenys al minut 93 amb el 2 a 0 definitiu. L’equip de Jordi Roger diumenge té un nou desplaçament complicat, els blanc-i-blaus s’enfrontaran al líder del grup, el San Sebastián de los Reyes.