L’Atlètic Balears s’assegura el play-off d’ascens

La victòria 1-2 al camp de l'Atlètic Llevant els assegura una plaça per disputar l'ascens

20/04/2019

Sortida en fals de Carl i Guillem Vallori evita el gol… Així començava el partit a Bunyol per a l’Atlètic Balears… Però els dubtes han estat momentanis.. Al minut 11 l’equip de Manix Mandiola ha demostrat qui comanda al capdavant de la classificació.. Pedro per Marcos.. De la Espada per Samuel i Sashoua no falla davant el porter de l’Atlètic Llevant.
De la Espada marca el 2-0 vuit minuts més tard.. El pollencí marca amb un xut ajustat al pal..
Així com a la primera part el domini ha estat dels blanc-i-blaus, a la segona ha tocat patir una mica més.. Cantero al 56 escurçava distàncies per al Llevant amb aquest gol de cap.. I quan més empenyien els valencians, l’Atlètic ha quedat amb 10. Vermella per a Pedro Ortiz per una dura entrada a Pepelu al 71. Tot i això els palmesans han aguantat el resultat. Tres punts que certifiquen de manera matemàtica el play-off.
Diumenge el València Mestalla visita Son Malferit.