L’Atlètic Balears surt del descens gràcies a la victòria contra el Bilbao Athletic

Els balearicos acaben la jornada en posicions de permanència després de guanyar el filial de l'Athletic per 2-0

26/03/2023

L’Atlètic Balears acabarà la jornada fora de les posicions de descens després de la seva victòria contra el Bilbao Athletic per 2-0 i també als resultats dels seus rivals per la salvació.

El conjunt de Tato s’ha retrobat amb la seva millor versió. Dioni ha començat avisant als 20 segons del partit i ja als 16 minuts, ha avançat l’Atlètic Balears. Gran assistència de Dani Nieto, meravellós control de Dioni, i el golejador balearico afusella Padilla. Només cinc minuts s’ha torbat Dani Nieto a fer el segon. Un autèntic golàs. El xut del calvianer de falta s’estavella contra la barrera, però ell mateix recull el refús i, de primeres, supera novament Padilla. La distància s’hauria pogut ampliar encara més si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol, aparentment correcte, de Miguelete a la mitja hora de partit.

Després de l’exhibició en els primers 45 minuts, la segona meitat ha estat molt més controlada. Cap dels dos conjunts ha tengut ocasions clares, excepte aquesta de Xisco Jiménez, ja al darrer alè. L’estrena golejadora del davanter calvianer hauria estat la cirereta a un partit que ha suposat la segona victòria consecutiva per primera vegada en tota la temporada, i que permet als blanc-i-blaus veure la salvació un poc més a prop.