L’Atlètic Balears tanca l’any amb una dolorosa derrota

L'equip de David Sierra cau per 0-3 contra el Múrcia a l'Estadi Balear i queda un punt per sobre del descens

19/12/2022

10

L’Atlètic Balears acaba l’any de la pitjor manera, amb la derrota més contundent de la temporada. Ha estat a casa i contra el Múrcia per 0-3. El primer gol del partit ha arribat a la primera part, gràcies a una gran jugada individual de Gracia que troba Ganet, i el deu del Múrcia supera Lucas Díaz. La defensa blanc-i-blava no pot aturar Gracia i el Múrcia agafa distància al minut 27.
La segona part ha començat amb un Atlètic decidit a cercar l’empat. L’ha tengut Canario amb un gran xut que ha fregat el travesser. També Alfonso ha pogut empatar a pilota aturada. Però qui ha marcat i ho ha fet dues vegades és el Múrcia. Primer al minut 77 amb un gol de Carrasco que, amb qualitat, supera el porter. I al temps afegit, els centrals de l’Atlètic Balears no s’entenen i és Loren qui fa el definitiu 0-3.