societat

L’Audiència prohibeix un padrí veure la seva neta

L'home va ser investigat per suposats abusos sexuals a la seva filla


L’Audiència Provincial confirma la prohibició que impedeix un padrí veure la seva neta que ara té 5 anys. El tribunal recorda que l’home ja va ser investigat per presumptes abusos sexuals a la seva filla. Diu que els fets no quedaren provats però tampoc descartats i, per això, donen prioritat a la protecció de la petita. El padrí de la menor havia recorregut a l’Audiència perquè no estava d’acord amb la sentència que li negava visitar-la, però les seves pretensions han estat desestimades.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Rafel Ll 09/12/2020

    En primer lloc heu escrit en potada que,presuntament,va ser a la seva neta. Quan obris la noticia ja diu,presuntament,a la filla. Molt intel.ligents,com sempre,creant més polémica. Perque no l’hi demaneu a aquesta al.lota,quan fa uns anys es va retrobar amb el seu pare i,aquest,l’ajudà a aconseguir una casa,l’hi feia la compra,l’hi pagava la guarderia de la nina,invertí un grapat de doblers en la casa i mobles per ella,que feia aquesta al.lota?? Jo hi vaig anar a ajudar-los i ella ni s’aixecava del sofà mentres la seva filla feia el que volia per la casa. Aixó és donar prestigi a qui no el mereix…

Cercador |


més contingut relacionat

Alumnes de grau en línia d’Educació Social de la UIB denuncien que han de fer els exàmens de manera presencial

Demanen fer-lo de manera virtual com es fa amb altres estudis per evitar contagis de Covid-19

El Govern decreta el tancament perimetral d’Eivissa

Fins al 30 de gener només es podrà entrar i sortir de l'illa per una causa justificada que s'haurà d'acreditar amb la documentació pertinent.

Hortense entra amb força a les Balears i deixa centenars d’incidents a Palma, Petra i Manacor

Una dona de 49 anys, ferida greu per la caiguda de la coberta d'un establiment d'autorentat a Palma