L’Avarca de Menorca comença amb derrota el play-off pel títol

L'Hidramar Gran Canària s'imposa 3-1

20/04/2024

Derrota de l‘Avarca de Menorca 3-1 contra l’Hidramar Gran Canària. Ha estat en el primer enfrontament d’una sèrie pel títol que es disputa al millor de cinc partits. Les menorquines han guanyat el primer parcial, i llevat del tercer set, han demostrat que tenen opcions contra les favorites.

Les de Bep Llorens no han pogut fer res per frenar les envestides de l’equip canari. El partit, però, començava de cara per a l’Avarca. Amb un inici de primer set molt igualat, aquesta rematada de Marcela Amaral posava el marcador 14-15. A partir d’aquí tot va sobre rodes. Aconsegueixen mantenir quatre punts d’avantatge fins a arribar al 20-25.

Al segon set, una incontestable Jimena Fernández posa l’equip 7-12 al marcador. El Gran Canària, però, amb l’afició a favor empata la mànega 12-12 i, tot i una sèrie d’errades, aconsegueix avançar-se al marcador per primera vegada. De poc serveix el temps mort de Bep Llorens. Les canàries s’enduen el segon 21 a 25.

Els 25 minuts que dura la tercera mànega són els pitjors. Des del principi, l’Hidramar surt amb més força. Les errades de les de Bep Llorens i els bons serveis de les canàries posen el 25-16 al marcador i les encarrilen cap a la victòria.

El darrer assalt ha estat un estira-i-arronsa. Avantatge de fins a 6 punts de les ciutadellenques, 4-10, que remunta el Gran Canària amb la cubana Sulian Matienzo molt destacada. L’Avarca aguanta i es posa 21-24. Ho té tot per forçar la mort sobtada, però no aguanta la pressió i cedeix 5 punts, per deixar l’eliminatòria 1 a 0.