L’Avarca de Menorca recorre al talent i a la heroica per derrotar l’Arenal Emevé

L'equip gallec va tenir dos punts de partit al set de desempat (3-2); Westergaard (16), Pejkovic (14) i Llorens (13), les millors anotadores

03/10/2021

Victòria de l’Avarca de Menorca davant l‘Arenal Emevé (3-2), en la seva estrena a la Superlliga. Un triomf forjat des de la remuntada, davant un rival que va tenir dos punts per guanyar el partit al ‘tie-break’ (12-14). La suma de talents de l’equip de Ciutadella va evitar la derrota al set de desemptat.

La posada en escena de l’Emevé va ser impactant i l’Avarca va anar a remolc tot el partit, però exhibint un fons d’armari que els pot donar moltes alegries enguany. Les visitants Jimena i Camino, amb 25 i 18 punts, van liderar un rival desfermat des de l’inici. 19-25 guanyava el primer set. Westergaard, màxima anotadora local amb 16 punts, marcava el camí de la igualada, culminat per Folgueira, 25-15.

Però l’equip de Ciutadella va haver de seguir remant contracorrent. Perdia 15-25 la tercera mànega i, entre punts marcats per la polèmica arbitral, sorgia la veterana figura d’Iva Pejkovic per forçar el ‘tie break’: 25-23.

Guanyar el set de desempat semblava una missió impossible: 3-8 de sortida i dos punts de partit amb 12-14. La figura de Wanda Banguero sorgí per comandar la remuntada, culminada amb un bloc de Westergaard (16-14). I la primera victòria, a la butxaca. Juntament amb Maira, Iva Pejkovic (14), Cris Llorens (13) i Banguero (10) van ser les millors anotadores menorquines.