X

L’Avarca de Menorca s’aferra a les darreres opcions de jugar la Copa davant el Cajasol

Lugo serà la seu del torneig del K.O., que reserva una plaça per a sis equips; Carlota García valora la recuperació de l'equip de Ciutadella (dissabte, 19 hores)

03/12/2021

Redacció

L’Avarca de Menorca esgota aquestes setmanes les possibilitats de classificar-se per a la Copa de la Reina. El penúltim tren passa aquest dissabte per Ciutadella i du el nom de Cajasol Vóley Dos Hermanas (dissabte, 19 hores). A les jugadores de Bep Llorens només els val la victòria.

L’Avarca ha recuperat la il·lusió per la Copa després d’exhibir-se davant el Barça i que Cristina Llorens i Carlota García fossin incloses en el set ideal de la jornada. Tres setmanes després d’autodescartar-se, el vestidor ciutadellenc ha rescatat també, amb el suport de l’afició, la confiança en el seu joc.

La Federació ha confirmat que Lugo serà la seu de la Copa i, per tant, l’Arenal Emevé s’hi classifica directament com a club organitzador. Hi queda una plaça per adjudicar i, matemàticament, sis equips en tenen possibilitats. L’Avarca n’és un d’ells i per mantenir-ne opcions fins a la darrera jornada, haurà de guanyar el Cajasol. L’equip de José Manuel González “Magú” és penúltim, però a només tres punts de les menorquines, i arriba en dinàmica guanyadora, després de tombar el Sant Cugat i l’Alcobendas.

Bep Llorens ha gestionat durant la setmana els esforços de María Barrasa i Maira Westergaard, que arrosseguen molèsties, però estaran en condicions de jugar.

03/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris