X

L’empresa Marina Seca assumeix la gestió del varador de Ciutadella per als pròxims vint anys

Instal·larà una grua per donar cobertura a embarcacions de més eslora i oferirà tarifes més reduïdes

22/03/2023

L’empresa Marina Seca assumeix la gestió del varador de Ciutadella per als pròxims vint anys

Redacció

El varador de Ciutadella tendrà aquesta temporada una grua per donar cobertura a embarcacions de més eslóra i oferirà tarifes més reduïdes. Són alguns dels canvis que introduirà l’empresa Marina Seca que n’ha assumit la gestió aquest mes de març. Va guanyar el darrer concurs convocat per Ports IB ara fa més d’un any i, finalment, després de diferents entrebancs burocràtics, se n’ha formalitzat la concessió.

Així, el varador del port de Ciutadella ja és a mans de la nova empresa, que n’ha assumit la gestió per als pròxims vint anys. Ja ha posat en funcionament tots els serveis en espera d’executar el projecte de millora de les instal·lacions.

La grua per a la hissada i avarada de les embarcacions s’instal·larà les pròximes setmanes i permetrà augmentar-ne la capacitat de càrrega fins a les 25 tones. Així, es donarà cobertura a vaixells de més eslora que fins ara recorrien al servei de Maó. Aquest, tot i que serà un dels canvis més importants, no serà l’únic. Es farà una inversió total de més de 485.000 euros per fer més eficient la instal·lació, però que també servirà per embellir la zona. Aquesta en serà la imatge final, però encara haurà d’esperar una temporada més, ja que la major part de les obres s’executaran durant l’hivern que ve. El que ja ha entrat en vigor, en canvi, és la reducció de les tarifes per als usuaris i els descomptes per a pescadors i professionals del sector nàutic, que, a partir d’ara pagaran, entre un 11 i un 16 per cent manco.

 

 

22/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris