X

L’empresa Port Med Formentera començarà a gestionar la dàrsena de ponent del port de la Savina

Els negocis afectats per aquest canvi es queixen de la pujada de preus "inassumibles"

03/10/2022

L’empresa Port Med Formentera començarà a gestionar la dàrsena de ponent del port de la Savina

Al mes de maig, l’empresa Port Med Formentera va guanyar el concurs d’explotació de la dàrsena de ponent del port de la Savina per un període d’un any prorrogable. Davant aquest escenari, Marina de Formentera va presentar un recurs administratiu contra l’Autoritat Portuària per haver-los denegat una pròrroga, i va dir que no abandonaria les instal·lacions fins que aquest es resolgués. Finalment, tot i que el recurs continua sense una resolució, l’empresa ha decidit desallotjar les instal·lacions en benefici dels usuaris, diu, per tal que puguin conèixer, amb vista a la temporada que ve, les condicions que implantarà la nova empresa.

El preu de sortida fixat per l’Autoritat Portuària era de mig milió d’euros i l’oferta de Port Med Formentera, amb la qual va guanyar el concurs, va ser d’un milió. Això posa sobre la taula uns preus, tant per als amarraments com pels locals que gestiona, que molts empresaris consideren inassumibles. De fet, ja n’hi ha que han abaixat la persiana per no tornar a obrir-la.

Demà, dimarts, serà el darrer dia que Marina de Formentera estarà al front de la dàrsena de ponent, i dimecres aquest espai passarà a ser gestionat per l’empresa Port Med Formentera.

03/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT