X

L’encariment en els materials de construcció obliga la Conselleria a tornar a licitar l’ampliació de l’escola de Mancor de la Vall

Les ofertes que ara surten a concurs són un 20% més altes que abans

05/05/2022

L’encariment en els materials de construcció obliga la Conselleria a tornar a licitar l’ampliació de l’escola de Mancor de la Vall

Marta Bergas

La Conselleria d’Educació es veu obligada a revisar a l’alça els contractes per construir equipaments escolars. Les ofertes que ara surten a concurs són un 20% més altes que abans de l’encariment general de les matèries primeres i de l’energia. Un cas concret el tenim en l’ampliació del CEIP Montaura de Mancor de la Vall.

A l’edifici, la Direcció, la Secretaria i la sala de mestres ocupen una aula perquè l’escola no dona per més. Fa 15 anys que la comunitat educativa demana una ampliació del centre d’infantil i primària i finalment es farà, però no tan aviat com s’esperava. El primer concurs ha quedat desert i se n’acaba de publicar un altre pressupostat en 300.000 euros més. Passa de 900.000 a prop d’1.200.000.

El conseller d’Educació, Martí March, ha assegurat que cap obra compromesa no quedarà fora fer.

Sobre l’encariment dels materials de construcció també ho estan patint els ajuntaments. El mateix municipi de Mancor ha hagut de revisar a l’alça també altres tres licitacions.


Els constructors impugnen les obres del metro al Parc Bit davant el TSJIB

05/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris