societat

Les 4 estacions de la ITV de Mallorca encara no donen cap cita per passar la inspecció per la saturació del web

El Consell assegura que ja s'ha obert el tràmit, almanco a la d'Inca, però de moment no és possible demanar la cita

Imatge d'arxiu d'una de les estacions d'Inspecció Tècnica de Vehicles.


El Consell assegura que avui s’ha obert de nou el calendari pels conductors que han de demanar hora per a passar la inpecció tècnica als seus vehicles, almenys a l’estació d’Inca. Tot i això no ha estat possible fer aquest tràmit, almenys fins passades les 14 h d’avui, segons ha pogut comprovar IB3 Ràdio. Segons el Consell el web està sobrecarregat i és díficil poder accedir-hi i demanar hora. Pel que fa a les dues estacions de Palma i la de Manacor, encara no es pot accedir al calendari per demanar cita per la ITV. Amb tot, el consell preveu que a partir d’avui horabaixa ja es pugui fer aquest tràmit.

En principi, haurien d’estar disponibles el 20 per cent de les cites però IB3 Ràdio ha intentat demanar-ne a traves del web de l’empresa que gestiona el servei i no és possible reservar cita ni al mes de novembre, que és el darrer mes amb el calendari carregat al web. Segons ha explicat el Consell de Mallorca, el web de l’empresa que gestiona el servei està sobrecarregat i és díficil poder accedir-hi.Tot i això el consell assegura que ja es pot demanar cita per passar la ITV a l’estació d’Inca. Pel que fa la resta d’estacions, insisteix que s’aniran obrint cites durant la jornada d’avui.

Amb tot, sí que es preveu que es bloquegin el 80 % de les cites disponibles perquè les puguin aprofitar els 55.000 conductors que durant el confinament varen perdre la cita mentre les estacions estaven tancades. Tots els que varen perdre la cita que tenien a causa del confinament, rebran un correu electrònic o un missatge per poder demanar-la de nou.

El conseller insular de mobilitat i infraestructures, Ivan Sevillano, assegura que la institució fa feina per augmentar la capacitat d’inspecció de les 4 estacions que hi ha Mallorca. Dues a Palma, una a Manacor i una a Inca. “En el futur tenim previst un pla d’acció per intentar agilitzar el servei, estam fent feina amb aquest projecte que, en definitiva, pretén augmentar la capacitat d’inspecció però sense sobrecarregar els treballadors i durant les pròximes setmanes en podrem donar més detalls”, ha explicat el conseller insular de Mobilitat i Infrastructures, Ivan Sevillano.

I és que finalment el Govern estatal només ha concedit la pròrroga per passar la inspecció tècnica de vehicles fins a final d’any als usuaris que varen perdre la cita durant l’estat d’alarma. El Consell, recordem-ho, havia demanat que tots els vehicles que enguany han de passar la inspecció també poguessin acollir-se a aquesta pròrroga

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Reobren els gimnasos: sense màquines de càrdio i amb mascareta obligatòria en tot moment

A partir del 27 de febrer també es permetran els entrenaments amb contacte físic

PsiCovid: una app per donar suport psicològic als professionals sanitaris

L'ha desenvolupat l'IDISBA i ofereix tant informació com exercicis pràctics

Presó provisional sense fiança per a l’assassí confés d’Inca

En la seva declaració, ha reconegut que va perdre els nervis durant una discussió amb el seu familiar, fins al...

Les Balears superen els 700 morts des de l’inici de la pandèmia

Els contagis segueixen pujant, però ho fan a un ritme molt moderat. Avui s'han notificat 61 casos nous