menorca

Les aerolínies aposten per allargar la temporada turística de Menorca

Ofereixen un 52% més de places per l'octubre que fa dos anys, segons dades de Mabrian


L’allargament de la temporada turística sembla que  serà una realitat enguany. Així ho demostra la programació de vols de les diferents aerolínies pel mes d’octubre. Segons dades facilitades per l’empresa especialista en big data, Mabrian Technologies, a dia d’avui l’oferta de places a l’octubre és un 52% superior a la del 2019, any previ a la pandèmia. Un fet que demostra la demanda existent per visitar Menorca més enllà de l’estiu. Ho ha explicat el director de vendes i màrqueting de Mabrian, Carlos Cenda, al magazín Al Dia Menorca.

Unes bones perspectives que han confirmat agents del sector. Biel Pons, agent de viatges Magón i Lucas Garcia, de l’hotel Casas del Lago, sostenen que la demanda acompanyarà, sempre que les condicions sanitàries ho permetin.

Mabrian també ha facilitat dades de places aèries pel que queda de temporada, això és agost i setembre. I les expectatives son força positives. I és que tot i el descens en un 23% de les connexions amb el Regne Unit, el cert és que els vols nacionals s’incrementen un 40% respecte fa dos anys, un 5% amb itàlia i, el més destacat, un 127% més de places amb França, que s’està convertint en un mercat imprescindible per a Menorca.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els pagesos de Menorca i Mallorca compren un 40% més de farratges que l’any passat

Els ramaders han invertit 284 mil euros en l'adquisició d'alfals, civada, margall o enclova; el que suposa el 50 per...

Els viatges de l’Imserso continuen bloquejats a l’espera que es resolgui una adjudicació

Aquest retard s'ha atribuït darrerament a una denúncia de Traveltino contra Viajes Halcón, però l'empresa, pertanyent al Grup Logitravel, ho...

El nombre de malalts a les UCI per Covid es manté en risc mitjà i se situà en el 12,6%

A planta, hi ha 102 pacients hospitalitzats, un més que ahir divendres i la taxa de positivitat de les proves...

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023