societat

Les associacions de pares i mares d’alumnes de Mallorca reclamen conciliació i solucions vàlides per a tothom

La conselleria d'Educació ha anunciat que el curs escolar no tornarà fins al pròxim setembre i el Govern ha deixat la porta oberta a la reobertura de les escoletes privades i també permet als ajuntaments decidir si reobrin els centres municipals

Les+associacions+de+pares+i+mares+d%26apos%3Balumnes+de+Mallorca+reclamen+conciliaci%C3%B3+i+solucions+v%C3%A0lides+per+a+tothom

Na Cati té tres fills, durant aquest confinament, posa a prova la conciliació. No sempre és fàcil teletreballar, ajudar els nins amb els deures…i menys quan només hi ha un ordinador a casa.

Ella voldria que tornessin a escola, i que s’hi garantís la seguretat dels infants i la dels professors. Però sobretot assegura que falta consens, reunions amb els diferents sectors implicats a la comunitat educativa per cercar solucions vàlides.

N’Imma té una filla de 9 anys, assegura que li és molt difícil continuar i ajudar-la amb les assignatures del curs. Ara mateix preval el benestar de la nina i altres aprenentatges a la vida, que no les matèries dels llibres.

Les escoletes de 0 a 3 anys, en canvi, sí que podran obrir el mes que ve, però extremant les mesures de seguretat: manco alumnes per aula. I també es faran tutories pels alumnes de sisè, quart d’ESO, segon de batxillerat i els darrers cursos d’FP.


Conciliar feina i fills amb les aules tancades fins al setembre

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

 1. Margalida Grimalt 18/05/2020

  Aquests se pensen que les escoles són guarderies dels seus fills.
  Les escoles no són guarderies ni existeixen perquè els pares puguin conciliar.

 2. Estefania pr 18/05/2020

  Si lo que se necesita es una niñera en vez de un profesor porq no se contrata una en vez d pedir que se abra un colegio y exponer a todos los niños y docentes al riesgo de contagiarse?
  Y lo de las escoletas es indignante, trabajo en una guardería privada y no entiendo como se pretende que sea sostenible una educadora con 4 niños, aparte gastos de alquiler, luz agua, cómo se pagaría todo esto?

  Si que tiene que haber conciliación.. pero hay que buscar una solución más coherente con lo que estamos viviendo.

Cercador |


més contingut relacionat

Quatre de cada deu adolescents estan preocupats per la covid, segons UNICEF

La crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia se situa com la segona major preocupació per als enquestats