societat

Balears, l’única comunitat amb un equip específic de rastrejadors de turistes Covid

A les Balears hi ha ara mateix 257 turistes estrangers i 83 de nacionals fent quarantena per la Covid


A les Balears hi ha ara mateix 257 turistes estrangers i 83 de nacionals fent quarantena per la Covid. En els darrers 10 dies s’han obert 2 nous hotels pont: el Rosamar a Eivissa i el Pabisa a Mallorca.

La temporada turística ha obligat a augmentar recursos públics per controlar els contagis. De fet, les Balears són l’única comunitat autònoma que disposa d’un equip específic de rastrejadors de turistes Covid.

Aquesta sanitària és una de les 12 persones que es dediquen de manera exclusiva al seguiment de turistes estrangers per Covid. La secció es fa lloc a la centraleta, al ritme de la cinquena onada. La temporada turística també augmenta la demanda del personal de seguiment de contagis. I més a les Balears que, el passat juny varen rebre un de cada quatre turistes internacionals de tot Espanya.

Els sanitaris responen en anglès, alemany, francès i holandès. No importa que tenguin titulació en idiomes. En cas de necessitat, fan servir una aplicació automàtica, o si no de l’exèrcit.

Vocació, hores de feina i molta paciència és la fórmula d’un equip compacte que fa feina per fer viable la temporada turística.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Elisabeth simpson 01/08/2021

    Perquè ningú xerrar de es turistes que estan afusellats en es hotels avon son huespedes? És treballadors no són sanitaris! Perquè aquest treballadors se han de encarregar de es menjar, neteja etc de aquets infectats? És hotelers posen en perill ses altres huespedes! Quants hi ha aïllats així? Estic indignada!

  2. Elisabeth simpson 01/08/2021

    Perquè ningú xerrar de es turistes que estan aïllats en es hotels avon son huespedes? És treballadors no són sanitaris! Perquè aquest treballadors se han de encarregar de es menjar, neteja etc de aquets infectats? És hotelers posen en perill ses altres huespedes! Quants hi ha aïllats així? Estic indignada!

Cercador |


més contingut relacionat

Son Llàtzer ofereix un programa amb l’esport com a eix per a millorar la salut mental

Una quinzena d'usuaris del servei de psiquiatria són els beneficiaris d'aquesta activitat

El SOCIB obre les portes del Vaixell Oceanogràfic per celebrar la Nit de la Recerca

Prop de 70 persones, entre menuts i grans, han visitat aquesta infraestructura, que treballa en projectes sobre l'escalfament global

Presenten com serà l’Hospital de Manacor quan finalitzin les obres d’ampliació i reforma

S'inverteixen més de 76 milions d'euros i preveuen iniciar la construcció la tardor que ve

Una escaladora, ferida arran d’una esllavissada de roques a Valldemossa

El succés s'ha produït devers les 11h30 del matí, quan la dona, de 46 anys, es trobava davall de la...