societat

Biblioteques de Palma amplien horari fins les onze de la nit

Fins al febrer la biblioteca municipals Ramon Llull amplia el seu horari perquè els estudiants tenguin més hores per preparar-se els exàmens


Des de principis de mes i fins al febrer, les biblioteques municipals Ramon Llull i Josep Maria Llompart de Palma amplien el seu horari fins a les 11 de la nit perquè els estudiants tenguin més hores per preparar-se els exàmens. Una iniciativa que aprofiten els alumnes, sobretot els que prefereixen estudiar de nit.

La biblioteca Josep Maria Llompart, ubicada a s’Escorxador, ja ha finalitzat els dies amb horari de 9 a onze de la nit. Ho han fet des de el 7 i fins el 20 de gener, un èxit ja que molts estudiants han aprofitat millor les hores d’estudi.

Els que es concentren millor per la nit, són els qui més destaquen l’ampliació de l’horari. Ara venen a la Ramon Llull, que també tanca tard fins dia 2 de febrer.

Més d’una centenar de joves han vingut a la biblioteca des que s’ha allargat l’horari. Asseguren que així també els és més fàcil aconseguir lloc, ja que a diari s’omple.

Fa anys que l’Ajuntament de Palma té en compte l’època d’exàmens i estén l’horari, també ho fan les de les universitats com la UIB i la UNED.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els vesins del centre històric de Maó denuncien la presència de rates als carrers de la ciutat

Els afectats demanen a l'Ajuntament que hi intervengui, però el consistori argumenta que no ho pot fer perquè el focus...

La història dels migrants que dormen dins cotxeres: “És lleig que ens tractin així. Hem pagat 1.000 euros per fugir d’Algèria en una pastera que feia aigües”

Tots han donat negatiu a les proves PCR. A dependències policials se'ls han pres les dades personals i s'han iniciat...

Incidències per les tempestes: torrents desbordats, inundacions, carreteres tallades i rescats

Fins dimecres vespre el risc de tempestes i plogudes intenses serà elevat. S’espera que puguin afectar qualsevol punt de les...