X

Les càmeres de seguretat als cinc punts de contenidors de Sant Antoni permeten posar una trentena de multes en un mes i mig

La majoria de sancions, que van dels 300 fins als 9.000 euros, s'han interposat per abocaments de residus fora dels contenidors

17/11/2023

Esther Matutes

Un home arriba als contenidors dels Bombers d’Eivissa i hi diposita una gelera. Una infracció que es detecta amb l’ajuda de la càmera de seguretat que hi ha instal·lat l’Ajuntament de Sant Antoni; es comunica a la persona que incompleix la normativa i la multa es tramita.

Els infractors s’identifiquen des d’un centre de control instal·lat a la Policia Local del municipi. Des de primers d’octubre, quan han començat a funcionar, s’han interposat 27 multes, la majoria lleus, per abandonament de residus fora dels contenidors. L’import de les sancions van des dels 300 fins als 9.000 euros.

N’hi ha cinc, de càmeres, instal·lades a punts conflictius de vessaments importants, com Can Guillamó, l’hipòdrom de Sant Rafel o la carretera de Sant Rafel a Santa Agnès. Per ara, l’objectiu no és l’incompliment de l’horari de tirar els fems. Però aquest arribarà, asseguren. I també, si la mesura funciona, s’estendrà a més punts.

La mesura té un esperit dissuasiu, expliquen. No es descarta si, com sembla, la mesura funciona, instal·lar més càmeres a altres punts del municipi.

17/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris