X

Les famílies es beneficien de les ajudes a la conciliació d’Afers Socials

Una trentena de famílies han rebut les ajudes per contractar un treballador per a la cura d'un fill els mesos de juliol i agost

08/12/2020

Les famílies es beneficien de les ajudes a la conciliació d’Afers Socials

Una trentena de famílies de les Balears s’han beneficiat dels ajuts extraordinaris a la conciliació que ha atorgat la conselleria d’Afers Socials durant la pandèmia. Les prestacions, que van entre els 300 i els 1.200 euros, s’han concedit en els casos que els dos progenitors han hagut de contractar un treballador per a la cura d’un fill els mesos de juliol i agost perquè els dos treballaven. La resta d’ajudes extraordinàries que ofereix Afers Socials continuen obertes.

De moment, la conselleria afirma que 6 mil infants s’han beneficiat de les prestacions a les entitats que han organitzat activitats d’estiu arreu de l’arxipèlag. També assegura que 230 famílies han rebut ajuts per haver inscrit els seus fills d’entre 3 i 14 anys en activitats d’educació en el temps lliure infantil i juvenil de Mallorca.

Afers Socials també ha donat subvencions a les escoles d’estiu per la contractació de personal monitor de suport per a infants amb una discapacitat superior al 75 per cent.


El Govern agilitzarà els tràmits pels sol·licitants de la Resoga

08/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT