X

Les Illes celebren Sant Jordi en un dia de ple hivern

Maó ajorna per mor de la pluja la instal·lació de paradetes de llibres per a aquest pròxim dissabte

23/04/2024

Les Illes celebren Sant Jordi en un dia de ple hivern

Imatge d'una paradeta a la plaça Major de Palma encara sense llibres per mor de la pluja.

Aquest dimarts 23 d’abril, Sant Jordi, hi haurà activitats durant tot el dia arreu de les Illes, tot i que la majoria es concentraran a Palma. Fins a les 20.30 hores del vespre, els carrers s’ompliran de vida amb la sortida de les llibreries al centre de ciutat. Seran a les places de Cort, marquès del Palmer i Major; a la Rambla; al passeig del Born i als carrers de Sant Miquel i Blanquerna. Però el gran atractiu són les firmes de llibres, per a tots els gustos, enguany. Entre d’altres, Caterina Valriu, Helena Tur, Pere Joan, Gabriel Bibiloni, Tomàs Vibot i Gabriel Janer Manila. En total, s’han programat prop de 200 signatures, de més o manco 150 autors. 

Manacor també celebra el dia del llibre. A la capital del Llevant han afegit càpsules de circ fins a la 13.30 hores i una marató de contes pels carrers, que se podran sentir a les 17.00 i a les 18.30 hores. I a Inca, s’han programat tota una sèrie de lectures al carrer.

A Menorca només es manté la fira a Ciutadella perquè Maó ha preferit ajornar-la, davant la possibilitat de mal temps. El consistori maonès ha preferit passar la cita a dissabte que ve, amb millor previsió meteorològica. Tant ajuntament com llibreters i floristes han pensat que és la millor opció.

I a Eivissa, llibreries i biblioteques seran al carrer fins a les 20.00 hores, amb autors i autores que signaran els seus llibres a la paradeta de l’Ajuntament de Vila. A Formentera, la festa serà a Sant Francesc.

23/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris