X

Les platges de Menorca no tindran controls d’aforament

S'estudien mesures com reduir la capacitat permesa dels aparcaments o parcel·lar els arenals, entre altres

19/06/2020

Les platges de Menorca no tindran controls d’aforament

Les darreres dades publicades sobre la pressió humana a les platges de Menorca indiquen que gairebé la meitat presenten sobreocupació des del punt de vista de la càrrega ecològica, en condicions normals. Les semiurbanes són les més afectades, amb algunes de les més conegudes al capdavant.

Ara s’enllesteix un altre estudi, més actualitzat, perquè els ajuntaments tinguin informació al detall, a partir de la qual poder-se organitzar. Paral·lelament, el Consell i consistoris estudien eines tecnològiques de control de la cabuda permesa, tot i que en principi – en espera de conèixer com evoluciona la seva ocupació- es prendran solucions informatives.

S’estudien més mesures en cas d’un augment significatiu en l’ocupació de les platges de Menorca que passarien per reduir la capacitat permesa dels seus aparcaments. Algun municipi també preveu -com a darrer recurs- la possibilitat de parcel·lar els arenals.

A Ciutadella també es plantegen que, en cas de sobreocupació de les platges més freqüentades per a la gent gran (les urbanes bàsicament) se’ls reservi un espai concret.

 

19/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT