Informatius

Les platges de Sant Josep recuperen la tranquil·litat

Tot i la important presència de banyistes, aquest diumenge s'ha pogut respectar la distància de seguretat

Les+platges+de+Sant+Josep+recuperen+la+tranquil%C2%B7litat

Platges com ses Salines i Cala Bassa han tornat a tenir aquest diumenge una important presència de banyistes, però en tot moment s’ha pogut respectar la distància de seguretat. La jornada ha estat més tranquil·la, després de la saturació que es va patir dissabte a Cala Bassa i que va obligar a tancar-ne els accessos. Al marge de les platges més populars, una altra opció és cercar llocs una mica més amagats, però que són garantia de tranquil·litat.

Amb quasi un quilòmetre d’extensió i a només 9 quilòmetres de la ciutat d’Eivissa, la platja de ses Salines és una de les que atreu més visitants de tota l’illa i, per aquest mateix motiu, una de les que poden generar més conflicte pel que fa a la cabuda màxima permesa i respecte de la distància de seguretat. Després que dissabte va haver-hi risc de saturació en aquesta platja, la jornada de diumenge ha estat més tranquil·la, tot i que a les dues de la tarda s’ha arribat a estar al límit en alguns punts.

Però al marge de les platges més extenses i populars, a l’illa d’Eivissa trobem infinitud de racons on es pot passar una jornada a l’aigua en una soledat quasi completa, almenys fins que no comencin els vols internacionals.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La COVID-19 reactiva la ruta dels ‘cayucos’ entre el Senegal i les Canàries

La crisi econòmica per la pandèmia i la sobreexplotació pesquera d'Europa a l'Àfrica expliquen el fenòmen

Comença el trasllat d’immigrants del port d’Arguineguín per descongestionar el campament

En aquest espai, amb capacitat per 400 persones, hi viuen més de 2.000

Francisco Sagasti, nou president del Perú

El president ha recordat els joves morts durant les protestes dels darrers dies