X

Les polèmiques declaracions del tiktoker Naïm Darrechi: engana les seves parelles sexuals per a no usar preservatiu

La ministra Irene Montero ha indicat que ho traslladarà a la Fiscalia perquè "és abús sexual i la llei del només sí és sí ho reconeixerà com una agressió"

12/07/2021

Les polèmiques declaracions del tiktoker Naïm Darrechi: engana les seves parelles sexuals per a no usar preservatiu

Redacció

Polèmica per unes declaracions del tiktoker mallorquí Naïm Darrechi, que ja s’ha retractat. El jove de 19 anys, amb més de 26 milions de seguidors, ha fet unes declaracions en una entrevista en què afirmava que mentia a les seves parelles sexuals per a no utilitzar preservatiu.

Darrechi, en una entrevista amb el youtuber Mostopapi, assegurava que no utilitza preservatiu perquè “li costa molt” i que els diu a les seves parelles que és estèril i que s’ha operat per a no tenir fills i així tenir sexe sense precaucions.

Això ha provocat una gran quantitat de missatges contra l’influencer mallorquí que li han arribat a la ministra d’Igualtat, Irene Montero, la qual ha indicat que ho ha posat en coneixement de la Fiscalia perquè “llevar-se el preservatiu o ejacular dins sense consentiment és avui un avui un abús sexual i la llei del només sí és sí ho reconeixerà com una agressió”.

L’entrevista ja ha estat esborrat del canal del youtuber a causa de les fortes crítiques que ha suscitat en xarxes socials. Darrechi, que compta amb 26,8 milions de seguidors en Tik Tok i 7,3 en Instagram, ha volgut disculpar-se amb els seus seguidors: “He de demanar perdó de cor per la meva inconsciència. A vegades no me n’adono de la responsabilitat que tinc. Vaig fer un comentari que estava fora de lloc i que no és cert. Això és una bogeria que he dit jo. Tant de bo que no hagués sortit. Tot el que digueu sobre això teniu raó. Ho sento”.

 


El 70% dels homes de les Balears són portadors del virus del papil·loma humà

12/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris