esports

L’estadi de Son Moix es dirà partir d’ara Visit Mallorca Estadi

És un acord entre el club, institucions i entitats turístiques per promocionar Mallorca

L%27estadi+de+Son+Moix+es+dir%C3%A0+partir+d%27ara+Visit+Mallorca+Estadi

L’estadi de Son Moix es dirà partir d’ara Visit Mallorca Estadi, per atreure turisme internacional, l’estadi Son Moix canvia el seu nom. A partir d’ara serà el Visit Mallorca Estadi, fruit d’un acord multilateral entre el club i diverses institucions i entitats.

Aquesta imatge amb el nom de Son Moix ha presidit els darrers temps el temple del Reial Mallorca, però des de ja mateix ens haurem d’avessar a dir-li d’una altra manera. VISIT MALLORCA ESTADI. És el fruit de l’acord al qual han arribat l’entitat mallorquinista, el Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma i també representants hotelers i del sector turístic.

La intenció de l’entesa és que formi part d’una campanya de promoció de Mallorca, donada la trascendència que té l’estadi i l’equip ara mateix, a Primera Divisió i amb la imminent visita del Barcelona. Des del club asseguren que no rebran cap doblers, cedeixen en nom de manera gratuïta.

De fet, el que faran és, asseguren, també posar la seva part de doblers a l’hora de formar part de la resta d’expedicions turístiques es puguin fer per part de les institucions a diferentes campanyes i fires. Tot per promocionar el nom de Mallorca i el Mallorca a nivell nacional i internacional.

L’acord ja està tancat i, de fet, es posarà en marxa ja mateix per posar el nou nom de l’estadi a la graderia, perquè es vol aprofitar la tirada mediàtica del primer rival que visita Son Moix ara que es reanuda la lliga. Serà ni més ni manco que el Futbol Club Barcelona. Per això en les properes hores començaran els treballs.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Més de 1000 motos s’han concentrat avui a Palma en homenatge a Luis Salom

Un memorial que s'ha celebrat en el marc de l'edició número 24 de la Motorock

Castanyer desafia els 54 mils

Tòfol Castanyer du a terme la seva darrera gran salvatjada. Recórrer els 54 cims de més de mil metres de la Serra de Tramuntana. L'ultrafondista solleric recorrerà un total aproximat...

Les claus del nou projecte del Bahía San Agustín

El Bahía San Agustín fa feina en el seu nou projecte a la LEB Or. Ho fa amb un cos...

Jornades d’atletisme amb Juan Carlos Higuero

Convidat de luxe a la trobada feta a Montuïri. L'olímpic de 1.500 i 3.000 metres ha compartit les seves experiències i ha parlat de la salut de l'atletisme balear