L’Hestia Menorca atrapa la quarta victòria contra el Càceres i amb Bintalfa entregat a Clevin Hannah (86-67)

El base de Nova York firma una actuació estelar amb 31 punts, 6 rebots i 8 assistències; l'equip de Javi Zamora desactiva qualsevol opció d'un rival directe per la permanència

31/12/2023

14

L’Hestia Menorca va sumar la quarta victòria del curs contra el Càceres (86-67) i ho va fer envoltat del millor ambient. La grada de Bintalfa va viure com mai el partidàs del seu equip. Els tres mil aficionats presents suposen el rècord d’assistència d’aquesta temporada i els homes de Javi Zamora ho van notar amb escreix. Els seguidors van vibrar amb totes i cada una de les accions de l’equip. Al final del partit, i amb la victòria a la butxaca, l’agraïment va ser mutu.

Defensa, energia i actitud, aquests van ser els ingredients de la recepta que l’Hestia Menorca va cuinar per tancar el 2023 amb un sopar de cinc forquilles. Un plat que se li va indigestar al Càceres des del primer quart. La posada en escena dels menorquins va ser immaculada, amb un parcial de 17-6 prometedor, que va destacar Javi Zamora.

L’Hestia va anul·lar els principals punts de producció del rival, mentre el seu joc guanyava en solidesa, equilibri i efectivitat. Els 11 punts d’avantatge del descans (43-32) van superar per moments la vintena al tercer quart (55-34), gràcies a Oliver Stevic i Eric Demers, davant la desesperació del tècnic visitant, Roberto Blanco.

Clevin Hannah va completar la setmana del seu campus amb una actuació acadèmica al darrer quart. El base de Nova York, que va acabar amb 31 punts, 6 rebots, 8 assistències i 39 de valoració, estava especialment motivat per la presència de la seva família en aquestes dates tan assenyalades.

L’Hestia va tancar el partit amb una renda de 19 punts sobre un rival directe, enganxat a la cursa per la permanència, i començà a redactar la carta als Reis per demanar una nova victòria dissabte que ve contra el Lleida.