X

L’Hestia Menorca cerca la primera victòria fora de l’illa a Sant Sebastià

El Guipúscoa ha guanyat els quatre darrers partits, amb un mitjana de 81 punts. El base Álvaro Sanz destaca que la defensa "és el camí a seguir"

05/11/2023

L’Hestia Menorca cerca la primera victòria fora de l’illa a Sant Sebastià

Redacció

A la LEB Or, l’Hestia Menorca persegueix contra el Guipúscoa (diumenge, 18.00h) la tercera victòria del curs, que seria la primera com a visitant. Els de Javi Zamora volen donar continuïtat a l’exhibició defensiva feta contra el Corunya.

Arribar a Sant Sebastià ha estat més fàcil que desplaçar-se fins a Logronyo fa una setmana. El temporal d’aquests dies ha estat més benèvol que la cancel·lació del vol a Bilbao. L’Hestia Menorca vol fer una pas més cap a la permanència i la defensa n’és la clau. Les quatre darreres jornades, l’equip de Javi Zamora ha encaixat una mitjana de 62,5 punts. Dues victòries n’han estat la conseqüència. El base saragossà Álvaro Sanz té clar que la defensa és el camí a seguir.

L’Hestia ha fet la sessió de tir habitual a l’escenari del partit. La majestuosa plaça de bous d’Illunbe i el Guipúscoa esperen el menorquins. El grup que prepara Mikel Odriozola ha guanyat els quatre darrers partits, amb una mitjana de 81 punts. El nord-americà Alex Barcello és el seu referent anotador amb 17 punts per jornada.

05/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris