X

L’Hestia Menorca confia en el suport de la grada per tombar el líder Estudiantes

Els aficionats han retirat 2.000 localitats a 24 hores de jugar-se el partit (diumenge, 12.00, IB3 TV); el soci veu l'equip preparat i es conforma a guanyar "d'un punt al darrer segon"

10/02/2024

Redacció

Partidàs a IB3 Televisió. Res pot motivar més un vestidor que la possibilitat de tombar el líder. L’Hestia Menorca té clar que demà és un bon moment per intentar sorprendre l’Estudiantes (diumenge, 12:00).

El Pavelló Menorca respira des de fa dies l’ambient de les grans ocasions. L’Estudiantes trepitjarà el parquet de Bintalfa tretze anys després que ho va fer per darrera vegada, llavors a l’ACB. Ara arriba com a líder de la LEB Or, amb 16 victòries i només 3 derrotes, i totes al Wizink Center. Des de la derrota per 25 punts a la primera volta, l’Hestia Menorca s’ha armat d’arguments i victòries per posar fi a la imbatibilitat a domicili dels madrilenys.

El perfil competitiu de l’Hestia és ara un altre, i els jugadors creuen tenir la fórmula per sumar la quarta victòria seguida. També els aficionats, que han retirat unes 2.000 entrades a 24 hores de jugar-se el partit. A l’hora de fer-ne un pronòstic, la grada té clar el resultat a celebrar: “d’un punt i al darrer segon”.

10/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris