L’Hestia Menorca deixa escapar el triomf al darrer quart

Els de Javi Zamora encara no coneixen la victòria a domicili. Diumenge reben a casa l'Ourense, en directe per IB3 Televisió

06/11/2023

16

Amb 36 punts, un 79% de percentatge en tirs, les onze faltes que va rebre i un galàctic 50 de valoració, el nord-americà Alexander Barcello va convertir la visita del Menorca a Sant Sebastià en una pel·lícula de terror. Cistelles en totes les versions, distàncies i maniobres varen anunciar al primer quart que el jugador de Phoenix viuria un capvespre de rècord.

Malgrat el monòleg de l’exterior d’Arizona, l’Hestia va sobreviure a cop de triple i amb l’aparició messiànica de Clevin Hannah, amb 43 a 45 al descans. De fet, l’equip de Javi Zamora va allargar el seu bon moment gràcies als interiors i a l’encert de Pol Molins, amb una renda de fins a 9 punts a 45 segons d’acabar el tercer quart.

Però el partit tenia reservat un espai per a la glòria d’Alex Barcello. Els seus punts i el col·lapse en atac de l’Hestia Menorca varen precipitar un parcial de 8 a 1 que va ser el principi del final. Derrota i a pensar en la pròxima cita, que serà diumenge contra l’Ourense, en directe per IB3 Televisió.