L’Hestia Menorca fa el novè pas cap a la permanència contra el Valladolid (76-57)

L'equip de Javi Zamora deslloriga el vuitè classificat en una gran primera part (44-22); Eric Demers, amb 22 punts, i Clevin Hannah, amb 18 punts i 11 assistències, lideren la ofensiva insular

13/03/2024

25

A la LEB Or, l’Hestia Menorca i Bintalfa celebraren la novena victòria de la temporada. Partidàs davant el Real Valladolid. i triomf per 76-57. La comunió entre la pista i la grada va ser fonamental. L’objectiu de la permanència és cada vegada més a prop.

L’Hestia Menorca va fonamentar la novena victòria del curs en una posada en escena intensa i sòlida als dos costats de la pista. Marcador de 12-2 de sortida.

La pissarra va corregir un parell de desajustaments defensius i el segon quart va fregar l’excel·lència. Clevin Hannah, amb 4 triples (per un total de 18 punts i 11 assistències), liderava un parcial de 13-0… Al descans, l’Hestia doblava el Valladolid, 44-22 (25-9). Els pucelans es desllorigaven entre el cap de fibló menorquí i la baixa del seu màxim anotador Devin Schmidt.

La diferència es disparà fins als 27 punts al tercer quart (56-29), amb la versió més encertada d’Eric Demers, màxim anotador del partit amb 22 punts. I quan el Valladolid amenaçà amb entrar al partit des de la defensa, l’Hestia va mantenir la calma.

La comunió equip-afició mostrà tot el seu múscul al darrer quart. Com si fos un avís a la competició, un avís del que ha de venir les darreres deu jornades del calendari regular. A manca que es completi la jornada, l’Hestia s’ha situat a tres victòries del descens.