X

L’Hestia Menorca prescindeix de Jermaine Marrow per la seva absència injustificada davant el Sant Antoni

Miki Ortiz afirma que "vint punts no estan per damunt dels valors del club"; l'entitat ho considera una falta greu i el sanciona amb la rescissió del contracte

11/02/2022

L’Hestia Menorca prescindeix de Jermaine Marrow per la seva absència injustificada davant el Sant Antoni

Foto: Hestia Menorca/Antxon Castresana

Jermaine Marrow ja és història a l’Hestia Menorca. Així com sona, el club ha decidit prescindir del seu màxim anotador, amb 18,9 punts per partit, per una falta disciplinària greu, segons consideren a Bintalfa.

De fet, el jugador de Virginia fa deu dies que té damunt la taula la rescissió del seu contracte, a mode de sanció. El motiu és el següent: el jugador va incomplir el termini pactat amb el club per tramitar el seu visat a Washington i no va tornar a Menorca, a temps per jugar el derbi contra el Sant Antoni. Parlam del passat 29 de gener. Marrow no ha donat més senyals de vida, i l’Hestia ja li cerca substitut.

El director esportiu, Miki Ortiz, ha declarat a IB3 que “vint punts no estan per damunt dels valors del club” i aplaudeix el pas endavant donat per Pitu Jiménez, Pablo González Longarela o Álex Tamayo.

Mentrestrant, l’Hestia Menorca (8-7) prepara el següent compromís davant el Canoe (6-10), dissabte a partir de les 19:30, amb la necessitat de reprendre el camí de la victòria.

11/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris