14

L’Hestia Menorca rep un correctiu a Cantàbria i cau al penúltim lloc (95-77)

L'equip de Javi Zamora paga una mala sortida i arriba a perdre de 33 punts; Omar Lo (18p) i Emil Stoilov (15p) maquillen el resultat al darrer quart

23/12/2023

L’Hestia Menorca va rebre un correctiu en la seva visita a la pista del Cantàbria. Derrota de 18 punts, 95 – 77. Una derrota més dolorosa per com s’ha produït, que pel resultat en si. L’equip de Javi Zamora va estar lluny de poder competir contra un rival directe per mantenir la categoria i ocupa la penúltima posició a la LEB Or.

Quan semblava haver-se situat en el carril correcte de l’autopista cap a la permanència, l’Hestia Menorca ha patit un nou accident. El Cantàbria va treure els colors a l’equip de Javi Zamora des del salt inicial. Al minut 4 perdia 14-2.

De fet, ni els vuit punts sense fall d’Oliver Stevic al primer quart van solucionar el trastorn digestiu insular. Al ritme marcat per Agustí Sans i les seves assistències, l’encert local en el triple per damunt del 70 per cent i amb els 17 punts d’un Spencer Littleson imparable, el partit estava dat i beneït al descans: 54-30.

Res no va canviar a la tornada, ni amb el 0-10 de sortida. Els menorquins semblaven haver aparcat en una àrea de descans, mentre les 29 assistències del Cantàbria provocaven un enderrosall que va arribar a ser de 33 punts (82-49). A partir d’aquí, només es podia esperar una cosa.

La que van posar Omar Lo i Emil Stoilov, amb 18 i 15 punts, per evitar una desfeta major. Dissabte, l’Hestia rep el Càceres, un partit per conservar el seient en el vagó dels equips que lluiten per mantenir la categoria.