21

L’Hestia Menorca, tampoc contra el Força Lleida: la segona victòria seguida es fa esperar

Els catalans arriben al desenllaç amb el partit controlat (67-70); Clevin Hannah, amb 20 punts, màxim anotador del partit

07/01/2024

L’Hestia Menorca encara no troba el camí de la regularitat en forma de victòries. El Força Lleida es va imposar a Bintalfa per tres punts (67-70). És la sisena derrota de l’equip de Javi Zamora davant la seva afició.

L’Hestia Menorca, amb la baixa de darrera hora d’Emil Stoilov, va perdre l’oportunitat d’encadenar dues victòries seguides contra el Força Lleida. Ni amb el 5-0 de sortida, ni amb els 9 punts de Clevin Hannah al primer quart, per un total de 20. L’equip de Gerard Encuentra ajustà el seu joc a les exigències del partit i tancava el primer assalt amb empat a 15.

Al segon acte, els catalans van estirar la diferència fins als set punts, la màxima en tot el partit. Però entre Molins i Arteaga van eixugar fins al 31-33 del descans.

A la tornada del vestidor, Stevic apareixia en atac i amb 7 punts liderava un parcial de 13-0 que posava l’Hestia sis punts per davant (39-33). Tanmateix, Krutwig anivellava les forces a la pintura i retornava el comandament a l’equip de la Terra Ferma, 47-50.

Els dos únics triples del Lleida van arribar al darrer quart. Suficient per agafar un coixí de sis punts que va saber administrar fins al final, de nou amb Krutwig imparable. Stevic i Hannah, que havia estat dos quarts sense anotar, van sortir al rescat de l’Hestia. Però ja va ser massa tard. Dotzena derrota menorquina a les portes del darrer partit de la primera volta, a la pista del Fuenlabrada.