X

L’Illes Balears Arabay estrena temporada amb un projecte ambiciós i arrelat

Lluís Mas és el director d'un equip jove que amb tres anys vol ser a La Vuelta

18/01/2024

Josep Verger

Lluís Mas és el director de l’Illes Balears Arabay Cycling que aquesta temporada s’estrena a la categoria UCI Continental, la tercera del ciclisme professional. Mas, fundador juntament amb Toni Vallcaneras, explica quin és l’objectiu de l’equip i del projecte. “En dos o tres anys volem ser a La Vuelta“, diu. “És un honor representar les Illes Balears arreu”, rebla Mas. “Volem que qualsevol corredor d’aquesta terra tengui l’oportunitat”, tanca.

El somni de pujar de categoria durà molta de feina. L’exciclista, que la temporada passada era corredor, en dona fe. Aquests dies l’equip, integrat per dotze corredors, s’entrena a Mallorca. Pau Llaneras i Joan Albert Riera fan el bot del sub 23. “He d’aprendre i aprofitar aquesta oportunitat”, ens conta Pau Llaneras, fill del mític velocista de Porreres. Mas explica que ells dos, Llaneras i Riera, són l’aposta que fa l’equip per aquesta temporada. De Riera en destaca la seva “intel·ligència”. De Llanera coincideix que “té l’oportunitat de ser professional”.

El capità de ruta és Julen Amezqueta que serà l’ombra de Mas a la carretera. El ciclista d’Estella vol ser una ajuda també per als més joves. L’equip comença ja aquest cap de setmana amb el Gran Premi València que serà primera prova de la temporada en el calendari. Després tocarà competir a la Challenge Ciclista Mallorca.

18/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris