societat

Llibertat amb càrrecs per als propietaris de tres xalets il·legals construïts a Palma

La investigació es va obrir quan l'antic llogater va descobrir que pagava el subministrament de tots els immobles


La parella detinguda, el passat dijous, per presumpta construcció il·legal de tres xalets a la urbanització de Son Olivaret, a Palma, ha quedat en llibertat amb càrrecs. L’home és germà de la ciclista Mavi García. Tant ell com la seva parella s’han negat a declarar en seu policial i seran citats per ser interrogats als jutjats.  Els investiguen arran de la denúncia de l’antic llogater d’un dels immobles. L’home va descobrir que havia estat pagant durant 2 anys el subministrament elèctric de les 3 cases, amb factures que superaven els 1.000 euros mensuals. Un informe pericial confirma el frau elèctric i certifica que els habitatges, que superen en valor els 4 milions d’euros, s’han construït en sòl rústic.

Apropiació indeguda

L’home també va denunciar que, quan va marxar, el propietari es va quedar amb els seus mobles que tenien un valor de devers 3.500 euros. Ara prepara una nova denúncia que presentarà a l’Agència Tributària, per esclarir la procedència dels fons emprats per edificar els habitatges.

De moment, la Policia Nacional ha notificat les irregularitats a la Gerència d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palma i es manté oberta la investigació per presumptes delictes contra la ordenació del territori i apropiació indeguda.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Comença la vacunació de les persones majors, d’entre 95 i 112 anys

Més de 2.700 persones de Mallorca estan citades per subministrar-los la dosi, que també poden rebre a ca seva

Controls policials durant el primer dissabte de desescalada

Des d'anit els agents augmenten la vigilància, en total a l'arxipèlag han aixecat 177 actes, de les quals 111 són només a Palma. La més greu, un bar clausurat amb...

Els restaurants de Menorca consideren que l’ús dels interiors al 30% és insuficient

Els establiments amb més sort es queixen que l'espai no els dóna per abastir tota la demanda

Ángel Luis Guerrero és el nou batle de Sant Josep

Agafa les regnes del consistori il·lusionat i amb el repte d'aconseguir tancar la contractació final del Pla General.