X

Llibertat provisional per als tres detinguts per presumptament haver disparat contra una dona a Platja de Palma

Tot va començar amb una brega entre dos homes al Polígon de Can Valero la matinada de dissabte

19/09/2022

Llibertat provisional per als tres detinguts per presumptament haver disparat contra una dona a Platja de Palma

Llibertat provisional per les tres persones detingudes per presumptament haver disparat contra una jove de 24 anys a Platja de Palma. Han passat a disposició judicial avui horabaixa. La Policia Nacional, que continua amb la investigació, no en descarta noves detencions.

Els fets varen ocórrer la matinada de dissabte. Tot va començar amb una brega entre dos homes a l’exterior d’un local d’oci al Polígon de Can Valero. Un dels dos implicats hauria colpejat al cap a l’altre i, just després, hauria fuit al costat de la seva parella amb un vehicle. Poc després, però, varen tornar al lloc dels fets. Quan el ferit i els seus acompanyants, entre els quals hi havia la seva parella, els varen veure, varen iniciar una persecució en cotxe per diferents carrers de Palma fins a arribar a la zona de la Platja de Palma.

Una vegada allà, varen sortir més persones suposadament relacionades amb els agressors de l’interior d’un portal i va començar un enfrontament entre els dos grups. En un moment donat, una dona del grup de l’home agredit inicialment en Can Valero va intentar defensar a la seva parella aferrant-se a un dels agressors per l’esquena. Va ser llavors, quan l’home va treure una arma curta i va disparar contra ella. Després del tret, tots van fugir del lloc i la dona va quedar ferida en el sòl.

Els agents van aconseguir, a més, localitzar en un replà d’escala l’arma de foc, una pistola amb munició, amb la qual havien disparat. Quan diversos agressors van veure que la policia estava en la zona realitzant registres van optar per escapar pels balcons, encara que un home i una dona van ser interceptats pels agents.

19/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT