mallorca

Llibre-homenatge a Perfecto Cuadrado

Catedràtic de Filologies Gallega i Portuguesa de la UIB

Llibre-homenatge+a+Perfecto+Cuadrado

‘Como el camino empieza. Palabra e imagen para Perfecto Cuadrado’. Aquest és el títol del llibre-homenatge al catedràtic de Filologies Gallega i Portuguesa de la UIB, Perfecto Cuadrado, editat pels seus companys de facultat. El text ha estat presentat a la Biblioteca Ramon Llull de Palma. A l’acte hi han participat els editors del llibre, però també exalumnes d’aquest catedràtic nascut a Zamora i molt conegut en l’àmbit universitari. Cuadrado també ha estat cònsol honorari de Portugal a Palma i vicepresident del Cercle de Belles Arts de Palma. Cuadrado ha afirmat que l’única cosa que voldria que quedés com a record seu entre els alumnes “és que anessin per la vida amb l’estat de curiositat universal del nin“. Un dels editors del llibre, Antoni Bernat Vistarini, ha explicat que el text serveix per retre homenatge a Cuadrado perquè es jubila i quina cosa millor “per un professor de lletres que un llibre”, ha conclòs.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

100 anys del primer vol a l’aeròdrom de Son Bonet

El 25 de febrer de 1921 hi va aterrar el pilot mallorquí Manuel Colomer

Cirer afirma no haver tingut coneixement de casos d’explotació de menors tutelades

La coordinadora de Menors destaca que els abusos sexuals es donaven en l'àmbit familiar

Les Pedres de la Memòria arriben a Artà

Recorden a qui va ser regidor d'Artà, Joan Escanelles, i també a Bartomeu Ginard, Llorenç Muntaner i Vicenç Miquel Piris, tots ells assassinats entre els anys 1936 i 1937.

Desescalada a Mallorca: quines són les noves mesures?

Mallorca manté el toc de queda a les 22 hores. A partir de dimarts, les reunions socials s’amplien a 6 persones tant a interior com a exterior, màxim dos nuclis...