X

Llorenç Córdoba afirma que el seu suport al Govern “ha estat clar” tot i que “alguns n’hagin volgut fer creure el contrari”

Assegura que el pacte d'investidura "s'està complint" tant per part del Govern com per la seva formació, Sa Unió

19/12/2023

Llorenç Córdoba afirma que el seu suport al Govern “ha estat clar” tot i que “alguns n’hagin volgut fer creure el contrari”

El diputat per Formentera, Llorenç Córdoba, ha assegurat aquest dimarts que el seu suport al Govern “ha estat clar des del primer minut, per molt que alguns n’hagin volgut fer creure el contrari aquestes setmanes”. Així ho ha indicat Córdoba en el ple del Parlament per aprovar els pressupostos, on ha subratllat que el seu suport a l’Executiu “es basa en la coincidència dels programes electorals” i en “les promeses fetes pel bé de les Balears i, especialment, de Formentera”.

Igualment, ha fet referència al pacte d’investidura entre el PP i Sa Unió, que, assegura, “s’està complint” tant per part del Govern com per la seva formació. “Nosaltres ho hem complert al 100 per cent, així que tot va bé”, ha considerat. En aquesta línia, Córdoba ha sostingut que “han dialogat i acordat inversions importants” dins dels pressupostos de 2024 i que han aconseguit, així, que s’acceptin totes les esmenes proposades pel diputat de Formentera.

Notícies relacionades >

19/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris