X

Llorenç Córdoba, contrari a l’ampliació del port de la Savina

El president de Formentera diu que qualsevol actuació s'hauria de debatre en la Junta de Portaveus i que ara s'ha de reordenar internament el port

16/05/2024

Llorenç Córdoba, contrari a l’ampliació del port de la Savina

El president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba s’ha mostrat “totalment en contra de l’ampliació del port de la Savina”, segons ha expressat en un comunicat enviat aquest matí. Córdoba ha dit que davant la insistència de Gent per Formentera, Sa Unió i un mitjà de comunicació per conèixer quina és la seva opinió d’un projecte d’ampliació del port: “A mi, igual que a Alejandra Ferrer i a Ana Juan, em van presentar abans de les eleccions de maig de 2023, una idea per al port. El que jo vaig veure no se li pot denominar ni projecte ni megaprojecte, com assegura un mitjà de comunicació. Em van explicar una idea juntament amb algunes imatges, res més”, ha declarat el president.

Córdoba ha assegurat que “qualsevol actuació que es vulgui dur a terme en el port es debatrà en profunditat en Junta de Portaveus”. Així mateix, ha insistit que “en aquests moments el que cal abordar és la reordenació interna del port, que aquest sí que és un assumpte que està sobre la taula i que ens ha d’ocupar en els pròxims mesos”.

16/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris